Termín od: -  do: - 
Cena od: do:
katalog GEOPS 2019
| Zpět | jste zde: zájezdy 2019 > Zájezdy za vínem a gastronomií > Švýcarsko

Zájezdy za vínem a gastronomií 2019, 2020 - Švýcarsko

K poznávání Švýcarska patří jistě i seznámení s gastronomií. Švýcarsko , to jsou především výborné sýry, kterých je nespočet druhů, lahodná vína i piva, rozmanitá jídla ovlivněná kuchyní sousedních zemí i zcela specifická, z vepřového a hovězího, ryb, brambor nebo zeleniny a často se sýrem. Celý svět zná ementál , müsli a švýcarské čokolády, jméno si získalo i fondu a raclette . Ale i méně známá jídla, typická pro jednotlivé kantony, stojí za ochutnání, stejně jako vína z oblasti Lavaux a Chalais a od Neuchâtelského jezera.
Klikněte na obrázek pro zvětšení/zmenšení
Za vínem a gastronomií - Švýcarsko - ementál
Za vínem a gastronomií - Švýcarsko - ementál Za vínem a gastronomií - Švýcarsko - fondue asi zná každý Za vínem a gastronomií - Švýcarsko - zdejší sýrová specialita raclette Za vínem a gastronomií - Švýcarsko - vinice v Ticinu Za vínem a gastronomií - Švýcarsko - Mund - muzeum šafránu Za vínem a gastronomií - Švýcarsko - švýcarská vína mimo Švýcarsko těžko seženete
Využijte slevy na zájezdy 2019.

|Zpět|

Zájezdy za vínem a gastronomií 2019 Švýcarsko - výpis zájezdů:

Švýcarsko - na trase Gourmetweg lze kombinovat výhledy, víno, dobrou krmi i krásnou přírodu do lahodného kokteilu zážitků
6denní zájezd, doprava autokarem | Švýcarsko
Cena zahrnuje:

dopravu autobusem, 3x hotel, 3x snídaně, průvodce, pojištění CK proti úpadku

24.9.19 - 29.9.19 10 990,- 091-326 ppt
Využijte slevy na zájezdy 2019.

Zájezdy za vínem a gastronomií 2020 Švýcarsko - související články:

Gruyéres, nejkrásnější vesnice Švýcarska

Městečko Gruyéres s historickým jádrem, opevněním a hradem z 12. století proslulo jedním z nejlepších sýrů Švýcarska - Gruyére.

Švýcarské sýry

Sýry ze Švýcarska jsou právem proslulé. Vyrábí se jich přes 400 druhů, většina je jich z nepasterizovaného mléka a produkují je menší rodinné podniky. Sýry tvoří významnou součást švýcarské gastronomie a připravují se z nich některá národní jídla (fondu, raclette). Známý je např. ementál, gruyère nebo tête de moine

Švýcarsko a gastronomie

Gastronomie Švýcarska je pestrá a rozmanitá, různí se podle jednotlivých kantonů. Převažují jídla z vepřového, sušeného nebo uzeného hovězího, ze sladkovodních ryb, velmi často tvoří důležitou součást sýr. V jižních regionech kuchyně velmi připomíná italskou. K nejznámějším jídlům typickým pro švýcarské regiony patří rösti, fondu a raclette, a samozřejmě müsli. Švýcarská vína jsou málo známá, ale patří k nejleším v Evropě. Místní zvláštností jsou nealkoholické nápoje rivella ze syrovátky a ovomaltina ze směsi sladu, vajec, mléka a kakaa.
© 2008-2018 GEOPS-CESTOVNÍ KANCELÁŘ,s.r.o, Šternberkova 10, 170 00 Praha 7                        | mapa stránek |
tel.: 266 710 104, fax: 220 806 965, geops@geops.cz , skype: olinageops, ICQ: 397618996

Cestovní kancelář GEOPS je pojištěna pro případ úpadku ve smyslu zákona č. 159/99 Sb. u Uniqa pojišťovny
partneři: Last Minute,